Ingrediente: Cheesecake cu căpşuni
Pentru blat
400 g biscuiţi digestivi
150 g unt topit
Pentru cremă
500 g cremă de brânză
500 ml smântână pentru frişcă de la frigider
100 g zahăr pudră
2 pliculeţe zahăr vanilat
2 pliculeţe gelatină
Pentru decor
300 g căpşuni tăiate
1 plic tort gelee roşu
Mod de preparare:
Fărâmiţezi biscuiţii şi îi amesteci cu untul topit. Omogenizezi şi aşezi compoziţia într-o tavă rotundă. O nivelezi şi o dai la frigider.
Pentru cremă, prepari gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj şi o laşi deoparte. Mixezi brânza, adaugi zahărul pudră şi cel vanilat şi baţi până obţii o cremă. Răstorni gelatina, apoi, cu o paletă, încorporezi frişca bătută separat. Întinzi crema peste blatul de biscuiţi şi o nivelezi. Ornezi prăjitura cu căpşunile şi torni tortul-gelee, preparat conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Dai la frigider peste noapte.