Cu muştar sau cu un sos de maioneză, chifteluţele de pui cu spanac sunt un antreu potrivit la masa de prânz. Le poţi consuma şi ca fel principal, alături de o salată de sezon.

Ingrediente

500 g piept de pui
200 g spanac
2 cepe
4 căţei de usturoi
3 felii de pâine
prăjită
3 ouă
sare, piper
făină
ulei pentru prăjit

Preparare

Speli carnea de pui şi spanacul şi le tai bucăţele. Dai prin maşina de tocat pieptul de pui, spanacul, ceapa şi usturoiul, amesteci cu ouăle, pâinea prăjită înmuiată şi stoarsă bine.

Adaugi sare şi piper, după gust, şi amesteci compoziţia până devine o pastă omogenă.

Îţi umezeşti mâinile cu apă rece, formezi chifteluţe rotunde, le dai prin făină, le prăjeşti în baie de ulei încins şi le serveşti calde.

Loading...