Să ne răsfăţăm cu nişte ciocănele de pui la cuptor cu usturoi în marinată de lapte bătut.

Ingrediente

1 cană lapte bătut
1 lingură ulei de măsline
5 căţei usturoi, pisaţi
pătrunjel tocat
sare
piper
6 ciocănele

Pentru garnituri
pătrunjel

Mod de preparare

Amesteci laptele bătut, uleiul de măsline, căţeii de usturoi, pătrunjelul, sare şi piper într-un bol mic. Pui ciocănelele de pui într-o pungă care se închide ermetic, torni marinata de lapte bătut şi distribui în mod egal. Elimini aerul din pungă şi închizi punga. Laşi la frigider o zi.

A doua zi, încingi cuptorul. Foloseşti un vas termorezistent. Pui bucăţile de pui în vas şi torni marinata peste carne. Laşi la cuptor 30-45 de minute (depinde de cuptorul tău), până când se rumenşte carnea şi este bine pătrunsă.Serveşti imediat cu sosul din tavă.

sursa: http://juliasalbum.com/

Loading...