Ciuperci umplute cu caşcaval

1 shutterstock 343031015 jpg jpeg

Aromate, nutritive, uşor de gătit şi delicioase! Acestea sunt ciupercile, iar laudele pot continua. Prepară-le acum, când te poţi bucura de gustul lor bogat şi de aroma proaspătă de pădure!

  • 8 ciuperci medii
  • 2 roşii
  • 1 ceapă
  • 100 g caşcaval 
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • mărar, pentru ornat

Speli ciupercile, îndepărtezi picioruşele şi dai pălăriile deoparte.Cureţi ceapa şi o mărunţeşti, apoi o căleşti 2-3 minute în ulei. Adaugi picioruşele ciupercilor tocate, condimentezi cu sare şi piper, după gust şi laşi pe foc până scade toată zeama. După ce amestecul s-a răcorit, adaugi roşiile spălate şi tocate cubuleţe.

Pui un praf de sare în fiecare pălărie şi le umpli. Presari caşcaval ras, le aşezi în tavă şi le gratinezi la cuptor, la foc mediu, 15-20 de minute, apoi le ornezi cu mărar tocat.

Pulpe de pui în sos cremos de ciuperci

FOTO: Shutterstock