Pulpe de pui în sos cremos de ciuperci

pui jpeg

Pregăteşte rapid o porţie apetisantă de pulpe de pui în sos cremos de ciuperci, ideale pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente pentru pulpe de pui în sos cremos de ciuperci

250 g ciuperci

4 căţei de usturoi

4 pulpe de pui, dezosate

1 lingură ulei

100 ml supă de pui

250 g smântână sau iaurt

50 g parmezan, ras

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Pulpe de pui în sos cremos de ciuperci

Feliezi ciupercile şi zdrobeşti usturoiul. Condimentezi bucăţile de carne cu sare şi piper, după gust.

Încingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti pulpele de pui 4-5 minute pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie. Sotezi usturoiul aproximativ 1 minut, apoi combini cu ciupercile. Le căleşti 5-7 minute. Torni supa de pui. Potriveşti gustul cu sare şi piper.

Amesteci cu smântâna şi laşi să dea în clocot uşor. Dai focul încet şi ţii pe foc aproximativ 5 minute, amestecând constant. Încorporezi parmezanul. Laşi să se topească complet. Întorci pulpele de pui în tigaie şi le stropeşti cu sos. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://www.budgetbytes.com

https://www.budgetbytes.com