Vă invităm la o delicioasă reţetă de clătite umplute cu carne de pui!

Ingrediente (8 clătite)

Pentru aluatul de clătite
2 ouă
200 ml lapte
200 g făină
1 praf de sare

Pentru umplutură
600 g piept de pui fiert
1 ardei gras roşu mare
1 ceapă mare
2 linguri ulei
1 linguriţă pătrunjel verde tocat
1 lingură smântână
sare
piper

Mod de preparare

Amesteci ouăle, făina, un praf de sare şi laptele, preparând un aluat fluid, din care coci, pe rând, clătite mai groase.Separat, tai ceapa ju­lien, o căleşti în ulei încins până începe să se înmoaie. Adaugi ardeiul tăiat fâşii, pieptul de pui tăiat cuburi, sare, piper, după gust, smântâna şi continui să le căleşti încă 3-4 minute. După ce se răceşte compoziţia de carne, adaugi pătrunjelul, amesteci şi umpli clătitele. Le serveşti calde.

Loading...