Conopidă în sos de usturoi la cuptor

conopida jpeg

Dacă ai o dietă bazată mai mult pe legume sau pur şi simplu vrei să pregăteşti o garnitură gustoasă, încearcă conopida în sos de usturoi la cuptor.

Ingrediente

1 conopidă, desfăcută în bucheţele 5 căţei de usturoi, daţi prin răzătoare 1-2 linguriţe usturoi pudră 1-2 linguriţe oregano uscat 80 g unt pătrunjel tocat, după gust crenguţe de cimbru, după gust fulgi de ardei iute, opţional sare piper

Mod de preparare – Conopidă în sos de usturoi la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Împarţi bucheţelele de conopidă pe 4 bucăţi egale de folie de aluminiu. Adaugi usturoiul, oregano, crenguţe de cimbru, sare şi piper, după gust.

Combini cu untul tăiat cubuleţe şi închizi pacheţelele. Le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti cu pătrunjel şi fulgi de ardei iute.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com