Simplă şi de efect, această reţetă e perfectă când vrei să găteşti ceva savuros pentru cei dragi.

Ingrediente

8 felii cotlet de porc dezosate
1 conopidă mică
3 ouă
100 g pesmet
100 g şuncă
1 legătură pătrunjel
sare
piper
ulei
salată de legume

Mod de preparare

Speli carnea, apoi acoperi fiecare felie cu folie alimentară şi o baţi. Pentru a se frăgezi, o dai cu sare şi piper şi pui bucăţile de carne la rece o oră. Separat, speli şi desfaci în bucheţele conopida. Le fierbi în apă cu sare şi le laşi la scurs.
pasul 1

Într-un bol, baţi ouăle şi adaugi treptat pesmetul. Mărunţeşti şunca, pătrunjelul şi conopida. Le încorporezi în amestecul de ou, alături de sare şi piper, după gust.
pasul 2

Scoţi carnea, întinzi pe o parte a unei felii de carne o lingură de aluat. Procedezi la fel cu toată carnea.
pasul 3

Prăjeşti cotletele în ulei, pe fiecare parte, întorcându-le cu grijă. Le serveşti alături de salată de legume.
pasul 4

Loading...