Peştele este întotdeauna o idee buna cand nu stii ce să mai găteşti.

Ingrediente
6 cotlete de crap
2 ouă
1 lămâie
100 g iaurt grecesc
1 castravete murat
2 cartofi
100 g mazăre congelată
2-3 morcovi
pesmet
sare
piper
ulei, pentru prăjit

Mod de preparare - Crap pane cu legume

Speli peştele şi îl usuci cu un prosop absorbant. Separat, baţi ouăle cu sare şi piper, după gust. În altă farfurie pui pesmetul. Încingi uleiul. Dai bucăţile de peşte prin pesmet, prin ouă, iar prin pesmet, apoi din nou prin ouă.

Le prăjeşti pe ambele părţi, apoi le scoţi pe un prosop absorbant. Separat, fierbi, în apă cu sare, morcovii şi cartofii, iar la sfârşit, mazărea. Tai bucăţele legumele mari, apoi amesteci totul cu iaurtul. Guşti şi, dacă e cazul, sărezi. Serveşti peştele alături de legume şi de o felie de lămâie.

Loading...