Cum faci cele mai bune chifteluţe indiene cu ceapă

Uşor de gătit, chifteluţele indiente cu ceapă sunt o alegere inspirată în această perioadă, mai ales că sunt şi de post.
Chifteluţe indiente cu ceapă - ingrediente necesare:
- o ceapă galbenă - două cepe roşii - doi căţei de usturoi - un praf de ghimbir - o jumătate de linguriţă de turmeric - o jumătate de linguriţă de pătrunjel uscat - o jumătate de linguriţă de boia picantă - 100 de grame de făină - o linguriţă de bicarbonat - sare şi piper după gust - ulei.
Chifteluţe indiente cu ceapă - mod de preparare:
Taie ceapa sub formă de fâşii subţiri, după care amestec-o într-un bol cu făina, bicarbonatul şi celelalte condimente.
Adaugă apoi o linguriţă de ulei şi 60 ml de apă, după care amestecă bine până când ceapa e acoperită de aluat.
Pune ulei la încins într-o tigaie întinsă, iar apoi, când a început să sfârâie, adaugă chifteluţele ornate, însă ai grijă să nu se lipească.
Prăjeşte-le pe ambele părţi şi pune-le la scurs pe şerveţele de hârtie.