Prăjitură cu biscuiţi

prajitura fara cuptor jpeg

Cititoarea noastră Rodica Vilceleanu ne-a trimis această reţetă de prăjitură cu biscuiţi care nu necesită coacere. Îţi mulţumim, Rodica! Aşteptăm în continuare reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

750 g biscuiti simpli 1 l lapte 2 plicuri budincă de ciocolată 2-3 linguri cacao rom 150 g zahăr 200 g ciocolată neagră 1 lingură amidon

biscuiti

budincă de ciocolată

Mod de preparare:

Laptele se încălzeşte uşor. Într-un vas se amestecă amidonul, budinca, zahărul şi cacaua. Se toarnă laptele călduţ până ce se omogenizează amestecul. Vasul se pune pe foc şi se fierbe la foc mic amestecând continuu. Se lasă să se racorescă puţin apoi se încorporează ciocolata topită.

O tava pentru cozonac se îmbracă în folie alimentară. Se pune un prim strat de biscuiţi, apoi unul de cremă continuând straturile astfel ca ultimul să fie de biscuiţi. Se acoperă prăjitură cu biscuiţi cu folie şi se dă la rece 10-12 ore. Această prăjitură cu biscuiţi se răstoarnă şi se taie felii.

cozonac

prăjitură cu biscuiţi

Prajitura cu mere si biscuiti fara coacere

Prajitura cu mere si biscuiti fara coacere

Prajitura in doua culori din biscuiti

Prajitura in doua culori din biscuiti

Prajitura cu blat de biscuiti

Prajitura cu blat de biscuiti

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.