Prajitură cu piscoturi

prajitura cu piscoturi jpeg

Ion Giurgiu Serban din Medgidia, Constanţa, ne-a trimis această reţetă de prajitura cu piscoturi. Vă muţumim! Nu uitaţi că aşteptăm în continuare reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

prajitura cu piscoturi

Ingrediente:

600 g pişcoturi de şampanie 1 plic budincă vanilie 400 ml lapte 2 linguri cacao 400 g frişcă lichidă 3 linguri de zahăr tos 2 plicuri capucino de ciocolată

budincă vanilie

Mod de preparare:

Praful de budincă se amesteca cu zahărul şi laptele, apoi se pun pe foc mic amestecând mereu până ce budinca se îngroaşă. Se acopera cu folie pentru a nu face crustă şi se lasă să se răcească.

budincă

Frişca se bate spumă, se adaugă cacaua cernută şi cu lingura budinca rece.

Se prepară capucino din cele doua pliculeţe şi 300 ml apa călduţă. Fiecare piscot se înmoaie scurt, pentru câteva secunde în capucino, apoi se aşază un prim strat pe o tavă. Se acoperă cu crema, apoi se aşază un al doilea strat de pişcoturi. Rândurile se alterneaza până ce se termină ingredientele.

Se îmbraca prajitura cu piscoturi cu cremă şi se pudrează cu cacao. Se lasă prajitura cu piscoturi pentru câteva ore la rece.

Sarlota cu piscoturi si ciocolata

Sarlota cu piscoturi si ciocolata

Tort cu piscoturi si fructe

Tort cu piscoturi si fructe

Budinca de post cu mere

Budinca de post cu mere

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.