Tartă cu spanac şi brânză

Tarta cu spanac jpeg

Această reţetă de tartă cu spanac şi brânză am primit-o de la cititoarea noastră Mădălina Marin din Ploieşti, judeţ. Prahova. Mulţumim pentru această reţetă gustoasă. Aşteptăm în continuare reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

700 g spanac proaspăt 200 g brânză de oaie rasă 5 ouă 1 legătură de ceapă verde 1 legătură de mărar 150 g caşcaval ras roşii cherry piper

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine aspanacul, îl opăreşti pentru câteva minute în apă cu sare, îl scoţi, îl laşi la răcit şi îl scurgi bine. Ceapa o tai mărunt, la fel şi mărarul.

Spanacul bine scurs îl tai fin, îl amesteci cu ceapa şi mărarul, cu ouăle bătute ca pentru omletă, cu 100 g caşcaval ras, cu piperul şi cu brânza rasă. Compoziţia pentru tarta cu spanac şi brânză o torni în tava de tartă cu diametrul de 27 cm unsă cu ulei şi dată cu făină. Presai deasupra restul de caşcaval şi pui câteva roşioare cherry. Coci tarta cu spanac şi brânză cam 25 de minute.

tarta cu spanac

tarta cu spanac

Aceasta tarta cu brânză şi spanac este bună şi caldă şi rece.

tarta cu brânză

Pateuri cu branza si spanac

Pateuri cu branza si spanac

Snitele din carne tocata si spanac

Snitele din carne tocata si spanac

Mini omlete cu spanac

Mini omlete cu spanac