Ca antreu la mese festive sau ca cină de regim, dovleceii umpluţi cu brânză sunt delicioşi.

De ce ai nevoie ca să faci dovlecei umpluţi cu brânză:

● 2 dovlecei
● 200 g brânză de capră
● 200 g caşcaval
● 2 ouă
● 1 ardei gras roşu
● 1 roşie
● ½ legătură de mărar, tăiată mărunt

Speli bine dovleceii şi îi tai pe lung. Le scoţi miezul, pe care îl păstrezi, cu grijă ca să nu se crape. Razi brânza şi caşcavalul, apoi le amesteci cu ouăle bătute, cu miezul păstrat, cu ardeiul şi cu roşia făcute cubuleţe. Adaugi în compoziţie şi mărarul, apoi umpli dovleceii. Întinzi hârtie de copt într-o tavă, aşezi dovleceii umpluţi şi îi dai la cuptorul încins până se rumenesc.

Loading...