Biban la cuptor cu cartofi şi ceapă

1 biban la cuptor jpg jpeg

Deşi reţeta originală foloseşte biban, puteţi folosi orice tip de peşte doriţi şi să-l pregătiţi în acelaşi mod pentru a avea un fel de mâncare la fel de delicios.

Ingrediente pentru Biban

  • 1 biban (1kg, aprox.)
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 3 linguri de ulei de măsline extravirgin (45 ml)
  • piper verde

Mod de preparare

Mai întâi, cojiţi, spălaţi şi tăiaţi cartofii în felii subţiri. Apoi, tăiaţi ceapa fâşii şi puneţi-o  într-un bol cu cartofii.

Preîncălziţi cuptorul la 190 ° C. Pune bibanul pe o hârtie de copt, pe care ai adăugat-o în tavă. Adăugaţi cartofii şi ceapa în jurul peştelui pentru a-i da aroma.

Înainte de coacere, întindeţi deasupra piperul verde uniform şi acoperiţi foaia de copt cu folie de aluminiu.

Introduceţi în cuptor. După 10 minute, scoateţi folia de aluminiu şi ţineţi la copt până când este gata.

Scoateţi tava din cuptor, lăsaţi la răcit puţin, apoi serviţi cald.

Poftă bună!



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg