«Bucheţele» pane

1365698443 6846buchetele 20pane jpeg

Ingrediente: 1 conopidă albă şi deasă, 3 ouă, 200 g făină, 1 pahar apă minerală, ulei pentru prăjit, sare, piper

Mod de preparare:Numar portii: 6 Timp de preparare: 40 min Dificultate: mică

Desfaci conopida bucheţele, le speli sub jet de apă rece şi le laşi în apă cu o lingură de oţet circa 15 minute. Le scurgi, le clăteşti şi le fierbi cinci minute în apă cu sare. Le laşi la scurs în strecurătoare.

Între timp, baţi ouăle cu sare şi piper, după gust, adaugi două linguri de făină până se formează un aluat, pe care îl diluezi cu apă minerală până la consistenţa unei smântâni.

Treci bucheţelele de conopidă prin făină, prin aluatul diluat, din nou prin făină şi le rumeneşti în ulei bine încins. Le scoţi pe prosoape absorbante pentru a reduce excesul de grăsime şi le serveşti calde. La fel poţi pregăti şi broccoli.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg