Capia cu ciuperci

1365084161 616ardei 20ciuperci jpeg

Ingrediente: 6 ardei capia roşii, 2 cepe, 2 morcovi, 4 ciuperci, 2 linguri ulei, 1 cană orez, 2 linguri pastă de tomate, 2 linguri făină, 1 lingură pastă, de tomate pentru sos, sare, piper, 200 g brânză tofu

Mod de preparare:Timp de preparare: 1h 10 min Dificultate: mică

Tai căpăcele la ardei, îi cureţi de cotoare şi îi speli. Într-o cratiţă pui ceapa dată pe răzătoarea mare la călit împreună cu morcovul ras. După câteva minute, adaugi ciupercile tocate mărunt şi laşi să fiarbă până scade zeama.

Pui peste ciuperci orezul spălat bine, pasta de tomate, condimentezi cu sare şi piper şi mai laşi pe foc câteva minute. Umpli ardeii, cu amestecul de ciuperci, le pui câte un capac din brânză tofu, îi aşezi într-un vas şi îi acoperi cu apă.

Fierbi 30-40 de minute la foc mic. La jumătatea timpului de fierbere dizolvi în puţină apă, două linguri cu făină şi una de pastă de tomate şi torni în vasul în care fierb ardeii. Îi serveşti calzi împreună cu sos.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg