Cârnăciori cu sos iute

1365787116 0193carnaciori 20in 20sos 20iute jpeg

Ingrediente: 10 cârnaţi de casă afumaţi, 10 felii bacon tăiate subţire, ulei pentru prăjit

Pentru sos: 1 ceapă potrivită, 1 morcov potrivit, 50 ml ulei, 2 linguri pastă de tomate, 1 pahar vin roşu, 1 ardei iute roşu, 1 linguriţă muştar, 1 linguriţă oţet, 2 frunze dafin, sare, piper

Mod de preparare:Număr porţii: 10 Timp de preparare: 50 min Dificultate: mică

Tai bucăţile de cârnat în două. Trebuie să ai 10 bu căţi de 10 cm. Înfăşori fieca re bucată de cârnat în câte o felie de bacon şi prinzi cu o scobitoare. Prăjeşti rulourile în ulei bine încins, la foc iute, şi le scoţi pe prosoape absorbante. Pentru sos, dai pe răză toarea mică ceapa şi morcovul spălate şi curăţate, după care le căleşti în uleiul încins câteva minute împreună cu ardeiul tocat mărunt.

Stingi cu pasta de tomate dizolvată cu o cană de apă şi laşi să fiarbă 15 minute. Treci totul prin sită (sau prin blender) şi piureul obţinut îl pui într-o crăticioară, la foc mic. Adaugi vinul, muştarul, frunzele de dafin şi oţetul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai fierbi 10 minute. Serveşti cârnăciorii cu sosul picant.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg