Carne afumată în crustă

1365775860 7963carne 20afumata 20in 20crusta jpeg

Ingrediente: 2 ouă, 16 g drojdie, 1 vârf de cuţit zahăr, 400 g făină de secară, 1 praf de sare, 800 g ceafă de porc afumată, 2 rămurele cimbru, 1 lingură chimen

Mod de preparare:Numar porţii: 6 Timp de preparare: 2h Dificultate: mică

Baţi uşor ouăle, pui drojdia, zahărul, o lingură de făină şi laşi să crească timp de 30 de minute. Cerni făina într-un castron, adaugi amestecul cu drojdie, un praf de sare şi frămânţi un aluat potrivit de tare, pe care-l laşi la crescut 30 de minute.

Întinzi aluatul în foaie, presari puţină făină, pui frunze de cimbru verde, bucata de ceafă afumată şi o îmbraci bine cu aluat. Tai uşor cu un cuţit, de-a curmezişul, aluatul pe partea de sus, uzi cu puţină apă şi presari chimenul. O aşezi pe hârtie de copt într-o tavă şi coci 45 de minute. Laşi să se răcească, apoi o tai felii.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg