Ciuperci umplute

1365783675 5425ciuperci 20umplute jpeg

Ingrediente: 1 kg ciuperci potrivite ca mărime, 150 g kaizer sau bacon, 1 ceapă potrivită, 1/2 ardei gras, 1 ou, 2 linguri ulei, 100 g caşcaval, sare, piper

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 45 min Dificultate: mică

Speli şi cureţi ciupercile, îndepărtezi codiţele, le toci mărunt şi le pui deoparte. Căleşti ceapa tocată mărunt în două linguri de ulei, adaugi ardeiul tăiat fâşiuţe, baconul tocat mărunt şi codiţele de ciuperci. Laşi să se călească 10 minute, condimentezi cu sare şi piper, du pă gust, şi laşi să se răcească.

Între timp, aşezi ciupercile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Adaugi oul în compoziţia răcită, omogenizezi şi umpli ciupercile. Pui peste umplutură caşcaval ras şi le introduci în cuptorul preîncălzit pentru 20-30 de minute. Le poţi servi cu o garnitură de cartofi natur, orez sau cu ce-ţi place.

Ramona, Arad



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg