Cordon bleu

1366638334 4453cordon 20blue jpeg

Reţeta aceasta am primit-o de la cititoarea noastră Daniela Olteanu, din Bucureşti. Vă mulţumim! Echipa click pofta bună aşteaptă reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

2 piepturi de pui dezosate 10-15 felii de şuncă 10-15 felii de caşcaval 250 g pesmet, 100 g făină 2-3 ouă sare

Pentru decor:

câteva scobitori şi foi de salată verde

Mod de preparare:

Tai carnea pe lung în felii potrivite ca grosime şi baţi cu ciocanul de carne fiecare felie. Condimentezi după gust cu sare. Peste o felie de piept de pui aşezi o felie de şuncă, tăiată foarte subţire şi apoi pui felia de caşcaval, de asemenea tăiată subţire.

Rulezi, iar la capete vei prinde cu scobitori să nu se desfacă la prăjire. Amesteci pesmetul cu făina şi separat baţi ouăle. Iei fiecare rulou, îl treci prin ou şi pesmet, şi repeţi operaţiunea şi-l pui la prăjit. Este gata când pesmetul începe să se caramelizeze. Le serveşti pe un platou garnisit cu salată verde, iar drept garnitură poţi pregăti cartofi prăjiţi sau piure.