Cordon bleu

1366638334 4453cordon 20blue jpeg

Reţeta aceasta am primit-o de la cititoarea noastră Daniela Olteanu, din Bucureşti. Vă mulţumim! Echipa click pofta bună aşteaptă reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

2 piepturi de pui dezosate 10-15 felii de şuncă 10-15 felii de caşcaval 250 g pesmet, 100 g făină 2-3 ouă sare

Pentru decor:

câteva scobitori şi foi de salată verde

Mod de preparare:

Tai carnea pe lung în felii potrivite ca grosime şi baţi cu ciocanul de carne fiecare felie. Condimentezi după gust cu sare. Peste o felie de piept de pui aşezi o felie de şuncă, tăiată foarte subţire şi apoi pui felia de caşcaval, de asemenea tăiată subţire.

Rulezi, iar la capete vei prinde cu scobitori să nu se desfacă la prăjire. Amesteci pesmetul cu făina şi separat baţi ouăle. Iei fiecare rulou, îl treci prin ou şi pesmet, şi repeţi operaţiunea şi-l pui la prăjit. Este gata când pesmetul începe să se caramelizeze. Le serveşti pe un platou garnisit cu salată verde, iar drept garnitură poţi pregăti cartofi prăjiţi sau piure.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg