Coşuleţe cu caşcaval

1365341386 2393cosulete 20cu 20cascaval jpeg

Ingrediente: 8 ciuperci champignon mari, 1 ceapă, 2 linguri ulei de măsline, 2 căţei usturoi, 250g piept de pui, 150g caşcaval ras, sare, piper, 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 40min Dificultate: mică

Speli pieptul şi îl pui la fiert în apă cu puţină sare, apoi îl toci mărunt. Speli ciupercile sub jet de apă rece, îndepărtezi p cioruşele şi le toci mărunt. Căleşti ceapa tocată mărunt în ulei, adaugi picioruşele, usturoiul pisat, carnea de pui, pătrunjelul tocat, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai laşi pe foc mic câteva minute.

Aşezi ciupercile într-o tavă unsă cu ulei, le umpli cu compoziţia de pui, presari caşcavalul ras deasupra şi le coci în cuptorul încins, la foc potrivit circa 30 minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg