Cotlet aromat

1365090623 541cotlet 20rozmarin jpeg

Ingrediente: 1 kg cotlet de miel (cu costiţe cu tot), 50 ml ulei, rozmarin, sare, piper, 1 pahar ulei, 2 pahare apă, 1 pahar oţet de vin, 2 cepe tăiate rondele, cimbru, dafin, boabe de piper, 3 căţei de usturoi, sare

Mod de preparare:Timp de preparare: 1h 10 min Dificultate: medie

Amesteci toate ingredientele pentru sosul marinat într-o crăticioară, cu excepţia usturoiului şi le fierbi cinci minute, la foc potrivit. După răcire, adaugi usturoiul zdrobit. Torni sosul marinat peste cotletele curăţate de pieliţe, acoperi vasul şi îl laşi 4-5 ore la frigider pentru marinare. Între timp, întorci cotletele de 2-3 ori în sosul marinat.

Scoţi cotletele din sos, le ungi cu ulei, le aşezi într-o tavă cu puţină apă, o crenguţă de rozmarin, sare, piper, după gust, şi le introduci la cuptor, având grijă să le stropeşti, din când în când, cu sosul din tavă.

Alături de cotlete, poţi adăuga în tavă câteva legume (cartofi, morcovi), pe care le vei servi ca garnitură.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg