Cotlete de miel crocante
Aceste cotlete de miel crocante sunt perfecte de pus pe masa de Paşte. O alternativă binevenită la clasica friptură de miel, aceste cotlete se prepară rapid şi pot fi servite cu un sos delicios de friptură şi diferit garnituri.
Ingrediente pentru cotlete de miel crocante
10 cotlete de miel cu os 175 grame pesmet din pâine 10 g parmezan ras 2 ouă bătute cu sare şi piper sare piper ulei de măsline
Mod de preparare pentru cotlete de miel crocante:
Înlătură grăsimea de pe fiecare cotlet. Bate fiecare cotlet cu ciocanul de carne până se aplatizează puţin.
Într-un bol, combină pesmetul şi parmezanul şi într-un alt bol bate ouăle.
Citeşte şi: Cele mai bune garnituri pentru masa de Paşte. Ce să pui lângă fripturi
Citeşte şi: Cele mai bune garnituri pentru masa de Paşte. Ce să pui lângă fripturi
Pune uleiul într-o tigaie şi dă focul potrivit. Trece cotletele prin ou şi apoi prin pesmetul cu parmezan. Găteşte-le câte 3 minute pe parte până devin aurii.