Cum faci cel mai bun năut cu sos tomat

1 naut jpg jpeg

Uşor de gătit, năutul este delicios, motiv pentru care îţi recomandăm această reţetă delicioasă cu sos tomat.

Năut cu sos tomat - ingrediente necesare:

- 300 de grame de năut - o conservă mică de roşii în bulion - o ceapă - o lingură de ulei - 12 căţei de usturoi - sare

Năut cu sos tomat - mod de preparare:

Cu o seară înainte de a găti această reţetă, pune năutul la înmuiat în apă călduţă. Scurge-l a doua zi, trece-l printr-un jet de apă rece şi lasă-l la scurt.

Ulterior, într-o tigaie, pune uleiul la încins şi căleşte ceapa. Adaugă şi usturoiul tocat mărunt, iar apoi pune şi năutul. Lasă totul la fiert timp de 30 de minute.

Ulterior, adaugă roşiile tăiate mărunt şi potriveşte gustul de sare şi mai aşteaptă zece minute.

Consumă preparatul atât cald, cât şi la temperatura camerei.

Poftă bună!

Sursa foto: https://www.olivetomato.com/

https://www.olivetomato.com/



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg