Fasole verde cu morcovi tranşi în unt
Răsfăţ pentru siluetă, nicio grijă pentru kilograme şi vitamine pentru organism, cam asta ar fi definiţia reţetei de fasole verde cu morcovi traşi în unt. Este ideală pentru prânz sau cină şi poate fi servită cu pui sau peşte la grătar.
Ingrediente pentru fasole verde cu morcovi tranşi în unt
- 200 g fasole tip păstăi verzi
- 2-3 morcovi
- 50 g unt
- oregano, cimbru sau alte condimente preferate
- sare
Mod de preparare fasole verde cu morcovi tranşi în unt
Curăţă şi taie morcovii beţe şi pune-i la fiert, alături de fasolea verde în apă cu sare. Lasă la fiert 10-15 minute, apoi scoate legumele şi scurge-le bine.
Într-o tigaie, adaugă unul şi când e bine încins, pune-le la călit. Trage-le în unt şi asezonează totul cu sare după gust şi condimente.
Serveşte imediat ca fel principal sau ca garnitură, lângă friptura ta preferată.
Poftă bună!