Ficăţei cu ciuperci

1365691177 7897ficat jpeg

Ingrediente: 1 kg ficat de pui, 300 g kaizer feliat, 300 g ciuperci, 1 legătură ceapă verde, 1 legătură pătrunjel verde, 2-3 linguri muştar, 2 linguri ulei, sare, piper, cimbru

Mod de preparare:Toci ceapa şi o căleşti într-o lingură de ulei. Prepari un sos din muştar, o lingură de ulei, cimbru, sare şi piper, după gust. Într-o tigaie mai adâncă sau un vas termorezistent, aşezi ceapa, pui felii de kaizer unse cu muştar doar pe partea de sus până acoperi ceapa.

Speli ficăţeii, îi piperezi, după gust, şi-i aşezi unul câte unul peste kaizer. Acoperi ficăţeii cu un strat din felii de kaizer unse cu muştar şi aşezate cu partea unsă în jos. Cureţi de coajă ciupercile, le feliezi şi le aşezi peste kaizer. Introduci în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute. Cu 10 minute înainte de a fi gata, presari pătrunjelul verde tocat mărunt şi dai din nou la cuptor.

De la Oana Buică, Timişoara



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg