Fileuri de pui cu smântână şi tarhon

1 fileuri de pui cu smantana si tarhon jpg jpeg

Cauţi să pregăteşti un prânz rapid şi delicios? În doar 30 de minute, reţeta de fileuri de pui cu smântână şi tarhon este gata, iar gustul este desăvârşit. Ai nevoie de puţine ingrediente pentru acest preparat şi nu necesită mare pricepere în bucătărie.

Ingrediente pentru fileuri de pui cu smântână şi tarhon

  • 350 g piept de pui feliat
  • 2 cepe
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguriţe ulei 
  • 10 g unt
  • 125 ml smântână pentru gătit
  • tarhon uscat

Mod de preparare pentru fileuri de pui cu smântână şi tarhon

Într-o tigaie, pune la încins puţin ulei şi un cubuleţ de unt şi prăjeşte feliile de pui. Întoarce-le periodic până când se rumenesc. Scoate-le, iar în  tigaia în care au fost prăjite căleşte ceapa tăiată mărunt şi usturoiul pisat. Amesteca bine până când aromele se întrepătrund şi toarnă smântână. 

Când începe să dea în clocot, adaugă tarhonul şi lasă 2-3 minute, apoi adaugă fileurile de pui prăjite. Mai lasă alte 5 minute pe foc, apoi preparatul este gata de servit simplu sau cu garnitura preferată. 

Poftă bună!