Friptură de porc cu sparanghel şi ciuperci

Friptură de porc cu sparanghel şi ciuperci jpeg

O friptură de porc cu sparanghel şi ciuperci este un preparat elegant şi savuros  atât pentru mesele obişnuite în familie, cât şi pentru cele mai speciale.

Ingrediente

60 g unt

1 căţel de usturoi

1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat

1 lingură de mărar proaspăt tocat

coaja de la o lămâie

500 g cotlet de porc

1 ceapă albă tocată mărunt

450 g sparanghel

250 g ciuperci champinion

Mod de preparare

Într-un vas mic amesteci 3 linguri de 20 g unt, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, coaja de lămâie, sare şi piperul.

Asezonezi carnea cu sare şi piper.

Topeşti o lingură de unt într-o tigaie. Pui friptura şi laşi 4-5 minute pe fiecare parte.

Topeşti untul rămas în aceeaşi tigaie. Adaugi ceapa, sparanghelul şi ciupercile. Le laşi până când ciupercile devin maronii, aproximativ 3-4 minute.

Serveşti imediat adăugând deasupra sosul de unt.

Sursa: Damn Delicious

Damn Delicious



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg