Friptură la tavă

StockFood 00444905 jpeg

Cartofii te salvează atunci când cauţi o idee de mâncare rapidă, dar şi dacă vrei un preparat mai deosebit. O demonstrează următoarea reţetă de friptură!

Dificultate mică

Preparare: 1 h 30’

Porţii 4

Ingrediente

1 kg cartofi

500 g pulpă de porc

1 praz

2 morcovi

6 căţei de usturoi

1 ceapă

ulei

sare

piper

 Preparare

Speli şi cureţi carnea de pieliţe, o tai cât vrei de mare şi o pui într-o tavă.

Separat, speli, cureţi şi tai ceapa, la fel procedezi cu prazul, cu morcovii şi le pui în tava cu carne. Torni puţin ulei, apă, potriveşti de sare şi piper, acoperi cu folie şi dai la cuptor. Laşi aproximativ o oră.

Între timp de ocupi de cartofi. Îi speli, îi cureţi şi, când consideri că pulpa de porc este aproape făcută, scoţi folia,  adaugi cartofii, usturoiul tocat fin, torni puţin ulei peste ei, pui sare şi piper şi dai la cuptor.

Încerci cartofii şi, când s-au înmuiat, friptura este gata.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg