Jambon în crustă picantă

1365616057 1674jambon jpeg

Ingrediente: 1 jambon de porc dezosat, 2 linguri de piper boabe (verde, roşu, negru, alb), 1 linguriţă boabe de coriandru, 1 ardei iute roşu uscat, 1 linguriţă oregano uscat, 1 linguriţă sare de mare, 2-3 linguri ulei, 100 g unt, 2 linguri muştar boabe

Mod de preparare:Timp de preparare: 1h 40 min Dificultate: mică

Aşezi boabele de piper, de coriandru, ardeiul iute, oregano, muştarul şi sarea de mare într-un mojar, le pisezi şi apoi le întinzi pe planşetă.

Speli jambonul, îl usuci bine cu prosoape de hârtie, îl ungi cu ulei pe toate părţile şi îl tăvăleşti prin folie de aluminiu şi introduci la cuptor pentru o oră, la temperatură potrivită.

Cu 20 de minute înainte de a fi gata, scoţi folia de aluminiu şi laşi să se rumenească frumos deasupra. Îl serveşti cald, tăiat felii, cu garnitură de broccoli şi morcovi fierţi. Poţi să-l serveşti şi cu garnitură de piure de cartofi şi salată asortată.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg