Mâncare bielorusă

1365773221 5948mancare 20bielorusa jpeg

Ingrediente: 2 vinete potrivite, 500 g carne de vită, 2 cepe, 3 linguri pastă de tomate, 400 ml supă de carne strecurată, caşcaval, 2 roşii bine coapte, 2-3 căţei de usturoi, 3 linguri ulei, 1 lingură făină, sare, piper

Mod de preparare:Numar porţii: 6 Timp de preparare: 1h 40 min Dificultate: mica

Tai carnea bucăţi potrivite şi le rumeneşti uşor în două linguri de ulei bine încins, apoi le scoţi din grăsime şi le păstrezi calde. În locul lor, căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi pasta de tomate amestecată cu făina, sare şi piper, după gust, şi le fierbi 10 minute. Pasezi sosul, îl torni peste carne, adaugi supa strecurată şi laşi totul să fiarbă, la foc mic, circa 45 de minute.

Între timp, tai vinetele cuburi, le căleşti separat în puţin ulei bine încins, adaugi usturoiul zdrobit şi roşiile curăţate de pieliţă, date pe răzătoare, şi le mai fierbi încă cinci minute. Când carnea este aproape bine fiartă, adaugi vinetele, potriveşti din nou gustul de sare şi piper şi le laşi să mai fiarbă împreună 5-6 minute. Presari caşcavalul ras şi introduci vasul la cuptor pentru 15 minute. O serveşti caldă.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg