Mix picant de fructe de mare, în sos de roşii
Îţi plac fructele de mare şi combinatiile de reţele care le conţin? Chiar dacă nu le putem înotdeauna consuma proaspete, varianta celor congelate poate fi preparată cu succes. Această reţetă de mix de fructe de mare, picante, în sos de roşii te va cuceri, căci este savuroasă şi se prepara uşor.
Ingrediente Mix picant de fructe de mare, în sos de roşii
- 500 g mix de fructe de mare (congelate)
- 2 roşii
- ardei iute
- usturoi
- 100 ml vin alb
- ulei de măsline
- sare
Mode de preparare Mix picant de fructe de mare, în sos de roşii
Într-o tigaie în care ai pus ulei la incins, se adaugă fructele de mare direct congelate, se asezonează cu sare şi se lasă la călit 5 minute.
Adaugă apoi roşiile decojite şi tăiate (poţi folosi roşii cuburi din conservă) şi ardeiul iute rondele. Amestecă bine, adaugă vinul şi lasă la foc 30 de minute, timp în care aromele se vor întrepătrunde.
La final, pisează bine usturoiul şi adaugă-l peste fructele de mare. Toacă o legătură de pătrunjel mărunt şi serveşte mixul de fructe de mare cald.
Poftă bună!