Muschi de porc pane

1 muschi de porc pane jpg jpeg

Dacă iubeşti reţetele cu crustă din ou sau pesmet, atunci acest preparat va fi cu siguranţă pe gustul tău. Este delicios şi uşor de făcut, iar combinaţia de condimente folosite îi ofera o aromă savuroase. Bucăţile de carne de porc vor deveni numai bune de servit la masa de prânz.

Ingrediente

  • Muschi de porc, tăiat în felii groase
  • amidon de porumb
  • ½ cană pesmet 
  • 2 ouă, uşor bătute şi sărate
  • Ulei
  • Sare
  • Plante aromatice după gust (oregano, busuioc, pătrunjel, cimbru)

Mod de preparare

Acoperă fiecare felie de carne într-un strat subţire de amidon de porumg. Separat, într-un bol, bateţi ouăle şi adăugaţi sarea, piperul. Treceţi carnea prin ou, pe ambele părţi, apoi acoperă-le într-un strat gros de pesmet amestecat anterior cu ierburile aromate.

Încălziţi o tigaie pe flacără medie cu suficient ulei pentru a prăji carnea. Prăjiţi fiecare felie de carne pe ambele părţi până când devine supeafaţa aurie. Apoi, aşezaţi-le pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Atenţie, uleiul se poate arde, în acest caz fiind nevoie să-l înlocuiţi.

În cele din urmă, serviţi cu o salată sau orice alt fel de garnitură la alegere.

Poftă bună!