Muschi de porc pane

1 muschi de porc pane jpg jpeg

Dacă iubeşti reţetele cu crustă din ou sau pesmet, atunci acest preparat va fi cu siguranţă pe gustul tău. Este delicios şi uşor de făcut, iar combinaţia de condimente folosite îi ofera o aromă savuroase. Bucăţile de carne de porc vor deveni numai bune de servit la masa de prânz.

Ingrediente

  • Muschi de porc, tăiat în felii groase
  • amidon de porumb
  • ½ cană pesmet 
  • 2 ouă, uşor bătute şi sărate
  • Ulei
  • Sare
  • Plante aromatice după gust (oregano, busuioc, pătrunjel, cimbru)

Mod de preparare

Acoperă fiecare felie de carne într-un strat subţire de amidon de porumg. Separat, într-un bol, bateţi ouăle şi adăugaţi sarea, piperul. Treceţi carnea prin ou, pe ambele părţi, apoi acoperă-le într-un strat gros de pesmet amestecat anterior cu ierburile aromate.

Încălziţi o tigaie pe flacără medie cu suficient ulei pentru a prăji carnea. Prăjiţi fiecare felie de carne pe ambele părţi până când devine supeafaţa aurie. Apoi, aşezaţi-le pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Atenţie, uleiul se poate arde, în acest caz fiind nevoie să-l înlocuiţi.

În cele din urmă, serviţi cu o salată sau orice alt fel de garnitură la alegere.

Poftă bună! 



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg