Muşchiuleţ cu legume

1366910698 1359muschiulet 20cu 20legume jpeg

Renunţă la modalitatea clasică de pregătire a fripturii şi încearcă această ruladă din carne de porc cu legume. E de 1000 de ori mai bună! Iată de ce ai nevoie!

Ingrediente: 1 kg carne porc macră, 1 ardei gras roşu sau un gogoşar, 1 ardei gras verde, 2 cepe, ½ ţelină mică, 2 morcovi, 1 lingură unt, 2 linguri muştar, 2 linguri zahăr, 1 cană vin, sare, piper, ulei

Timp de preparare: 1h 25 min

Dificultate: mică

Mod de preparare:

Baţi puţin carnea cu ciocănelul de şniţele, o condimentezi cu sare şi piper, o ungi cu unt şi o laşi la rece. Cureţi zarzavatul, tai ardeii şi ceapa julien, dai pe răzătoarea mare morcovii şi ţelina. Căleşti ceapa, adaugi morcovii şi ţelina şi, când s-au înmuiat, pui şi ardeii. Condimentezi cu sare şi piper, adaugi puţină apă şi, când s-au înmuiat, întinzi amestecul de legume pe bucata de carne.

Amesteci zahărul cu muştarul. Rulezi, legi cu o aţă şi ungi friptura cu amestecul de zahăr şi muştar. Presari piper proaspăt măcinat, aşezi friptura într-o tavă în care ai pus vinul şi puţin ulei şi dai friptura la cuptor circa o oră. Înainte să o serveşti îi scoţi aţa şi o tai felii.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg