Napi umpluţi cu carne tocată

1 napi umpluti jpg jpeg

Rădăcinile de napi sunt bogate în sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, vitaminele A, B1, B2, C, zinc, mangan, siliciu, ceea ce face ca utilizarea acestui ingredient în bucătărie să fie extrem de benefică pentru sănătate. Napii pot fi gătiţi în diverse forme, iar astăzi recomandăm o reţetă cu carne tocată şi ceapă. Încearcă napi umpluţi!

Ingrediente

  • 8 napi mici
  • 400 g carne de porc tocată
  • 1 ceapă
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 200 ml supă de legume
  • pătrunjel, pentru decor

Mod de preparare

1 Cureţi napii de coajă, le tai un căpăcel, apoi le scoţi miezul, cu o linguriţă. Păstrezi miezul şi îl toci.

2 Cureţi ceapa, o mărunţeşti, apoi o pui la călit în ulei, până devine translucidă. Adaugi carnea tocată şi miezul de napi, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi vasul pe foc până ce scade zeama.

3 Când amestecul s-a răcorit, umpli napii, îi pui într-o tavă cu pereţi înalţi, torni supa şi îi dai la cuptor, la foc mediu, până ce se înmoaie şi furculiţa intră uşor în ei.

4 Îi ornezi cu frunze de pătrunjel.

Poftă bună!   



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg