Omletă de tofu

1 omleta jpg jpeg

Ce zici de un mic dejun savuros, cu numeroase proprietăţi nutriţionale şi numai bun de servit în ultimele zile de post? Îţi recomandăm această reţetă de post, omletă de tofu, care e gata rapid şi te vei bucura de gustul delicios, totul asezonat cu frunze de ceapă verde.

Ingrediente

  •  1 cutie tofu în saramură
  •  frunze ceapă verde
  • 50 ml lapte de soia
  •  ½ ardei gras roşu
  • ½ ardei iute
  •  1 ceapă uscată
  •  1-2 linguri ulei
  •  piper, după gust
  •  ½ linguriţă turmeric
  •  ½ linguriţă curry

Mod de preparare

1 Scurgi bine brânza tofu, apoi o tamponezi cu şerveţele, o zdrobeşti cu furculiţa şi o amesteci cu turmericul, cu curry şi cu piperul.

2 Încingi uleiul, pui la călit ceapa albă, tăiată mărunt şi, când devine sticloasă, adaugi ardeii tăiaţi şi curăţaţi de seminţe şi de nervuri. Ţii câteva minute, răstorni tofu, amesteci să se combine aromele şi, după 2 minute, torni laptele, în fir subţire. Amesteci şi vei vedea că începe să semene cu o omletă. Acoperi cu un capac, dai focul mic şi mai ţii încă 5 minute, apoi o pui deoparte. O serveşti decorată cu frunzele de ceapă verde tăiate.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg