Pârjoale de sfeclă

1 parjoale png png

Dacă nu mai ştii ce să găteşti şi îţi doreşti să încerci un preparat altfel alege să găteşti prâjoale de sfeclă, ce sunt gata în scurt timp.

Ingrediente

  • 5 sfecle mari, crude
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • 4 căţei usturoi
  • 2-3 linguri făină
  • sare, după gust
  • piper, după gust
  • ulei, pentru prăjit

Pentru maioneza picantă

  • 3 linguri maioneză
  • 2 căţei usturoi
  • ½ linguriţă fulgi de chili
  • 1 linguriţă zeamă lămâie

Pentru servit

  • frunze de ceapă verde

Mod de preparare:

Cureţi sfeclele de coajă şi le dai prin răzătoarea mare, apoi le storci bine. Cureţi ceapa, o speli şi o toci fin, cureţi usturoiul şi îl zdrobeşti. Amesteci sfecla cu ceapa şi cu usturoiul, adaugi ouăle bătute cu sare şi piper, apoi încorporezi făina.

Cu mâinile umezite, formezi pârjoale, le aplatizezi şi le pui la prăjit în ulei încins. Le scoţi pe şervete de hârtie.

Pentru maioneza picantă, amesteci maioneza cu usturoiul zdrobit, cu fulgii de chili şi cu zeama de lămâie.

Decorezi pârjoalele cu frunze de ceapă verde şi le serveşti cu maioneză picantă. 



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg