Perişoare cu peşte

1365705125 384perisoare 20cu 20peste jpeg

Ingrediente: 500 g file de peşte 1 cartof fiert 1 ceapă 1 ou 3 căţei de usturoi 50 g făină 1 legătură pătrunjel verde 1 legătură mărar sare piper pesmet 4 linguri pastă de tomate 3 căţei usturoi 2 linguri ulei 4 roşii potrivite

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 70 min Dificultate: mică

Dai prin maşina de tocat fileul de peşte şi cartoful fiert. Tai mărunt ceapa, zdrobeşti usturoiul şi le pui peste peşte şi cartof. Adaugi oul bătut, făina, verdeaţa tocată mărunt, o lingură de pesmet şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Modelezi chiftele rotunde, le dai prin pesmet şi le prăjeşti în ulei bine încins. Le scoţi pe hârtie absorbantă.

Desfaci pasta de tomate cu o cană cu apă. Tai usturoiul curăţat mărunt şi-l căleşti în uleiul încins. Torni pasta dizolvată, laşi să dea un clocot, condimentezi, după gust, cu sare şi piper. Aşezi chifteluţe le într-un vas termore zistent sau o tavă mai mică. Printre ele interca lezi jumătăţi de roşii sau felii dacă sunt mai mari. Torni sosul deasupra şi le introduci în cuptorul încins pentru 20-30 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg