Pilaf cu măsline, la cuptor

orez cu masline jpeg

Sănătoase şi săţioase, măslinele dau un gust deosebit fiecărui preparat în care sunt adăugate.

De ce ai nevoie pentru pilaf cu măsline ● 200 g orez bob lung ● 200 g şuncă ● 1 ceapă ● 2 căţei usturoi ● 100 g caşcaval ras ● 600 ml supă de legume ● 100 g măsline fără sâmburi ● 3-4 roşii ● 5 linguri unt ● sare ● piper ● pătrunjel   Cum se prepară pilaful cu măsline

Topeşti 3 linguri de unt şi sotezi un minut ceapa şi usturoiul mărunţite, adaugi orezul, amesteci şi torni, din când în când, câte un polonic din supă şi pui şunca tăiată după dorinţă.

Când orezul este gata, trebuie să strălucească. Adaugi restul de unt, guşti şi potriveşti de sare şi piper, apoi răstorni mâncarea într-un vas pe care-l vei da la cuptor.

Presari caşcavalul ras, măslinele, roşiile tăiate şi ţii până când se gratinează. Serveşti cu pătrunjel tăiat fin.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg