«Poieniţa cu ciuperci»

1365601313 4483poienita 20cu 20ciuperci jpeg

Ingrediente: 2 conserve de ciuperci champignon întregi, 4 cartofi medii, 6 ouă, 250 g caşcaval, 1 piept de pui, 300 g maioneză, pătrunjel, mărar verde

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 80 min Dificultate: medie

Fierbi cartofii şi ouăle după care le cureţi de coajă. Fierbi pieptul de pui şi îl laşi să se răcească. Aşezi într-un vas rotund, înalt şi drept, ciupercuţele cu picioruşele în sus. Pui ciuperci cât să, acopere fundul vasului. Deasupra ciu percilor aşezi un strat de pătrunjel amestecat cu, mărar tocate mărun, cât să nu se vadă ciupercile.

Peste mărar şi pătrunjel pui ouăle fierte date pe răzătoare astfel încât să nu se vadă verdeaţa. Peste ouă torni maioneză în strat foarte subţire, apoi razi un strat de cartofi, peste care pui puţină maioneză. Urmează un strat de caşcaval dat pe răzătoare pe care îl acoperi cu maioneză, iar la final adaugi un strat din piept de pui tăiat fâşii.

Laşi salata la frigider câteva ore înainte să o serveşti. Peste vasul cu salată aşezi un platou şi răstorni astfel încât salata să nu se împrăştie. Mai poţi pune la final două-trei buburuze făcute din jumătăţi de roşie.

Tatiana, Piteşti



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg