Pui la grătar cu rozmarin şi inele de ceapă

1 pui cu rozmarin si inele de ceapa jpg jpeg

Reţetele pe bază de carne de pui sunt cele mai populare şi mai la îndemână, astfel că îţi recomandăm un nou preparat inedit, numai bun de servit la masa de prânz. Încearcă pieptul de pui la grătar, aromat cu rozmarin şi servit cu inele de ceapă.

Ingrediente Pui la grătar cu rozmarin şi inele de ceapă

  • 1 piept de pui dezosat
  • o salată verde
  • o ceapă
  • crenguţe de rozmarin
  • sare şi piper
  • ulei de măsline

Preparare Pui la grătar cu rozmarin şi inele de ceapă

Pieptul de pui dezosat şi fără piele se spală şi se taie în felii medii. Se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă câteva picături de ulei. Pe grătarul încins pus pe aragaz se prepară feliile de pui pe ambele părţi. 

În timpul în care puiul de prepară, ceapa se taie rondele, salata de desface în frunze şi se spală bine, apoi se lasă la scurs.

Când pieptul de pui este gata, fiecare felie se aşează pe frunze de salată, iar deasupra se aşează inelele de ceapă şi crenguţele de rozmarin.

Poftă bună! 



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg