Pui la grătar cu rozmarin şi inele de ceapă
Reţetele pe bază de carne de pui sunt cele mai populare şi mai la îndemână, astfel că îţi recomandăm un nou preparat inedit, numai bun de servit la masa de prânz. Încearcă pieptul de pui la grătar, aromat cu rozmarin şi servit cu inele de ceapă.
Ingrediente Pui la grătar cu rozmarin şi inele de ceapă
- 1 piept de pui dezosat
- o salată verde
- o ceapă
- crenguţe de rozmarin
- sare şi piper
- ulei de măsline
Preparare Pui la grătar cu rozmarin şi inele de ceapă
Pieptul de pui dezosat şi fără piele se spală şi se taie în felii medii. Se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă câteva picături de ulei. Pe grătarul încins pus pe aragaz se prepară feliile de pui pe ambele părţi.
În timpul în care puiul de prepară, ceapa se taie rondele, salata de desface în frunze şi se spală bine, apoi se lasă la scurs.
Când pieptul de pui este gata, fiecare felie se aşează pe frunze de salată, iar deasupra se aşează inelele de ceapă şi crenguţele de rozmarin.
Poftă bună!