Pulpă de miel la tavă

1366633740 8846pulpa 20de 20miel jpeg

Ingrediente: 1 pulpă de miel de aproximativ 3 kg, 1 căpăţână usturoi, 1 legătură rozmarin, sare, piper, 400 g iaurt, ulei

Mod de preparare

Ungi bine pulpa de miel cu iaurt, o pui într-un vas, torni restul de iaurt şi laşi la figider până a doua zi. Scoţi pulpa din iaurt, o transferi într-o cratiţă, o împănezi cu usturoi, condimentezi cu sare, piper, rozmarin, o ungi cu ulei şi o dai la cuptor, la foc mic.

Din când în când, scoţi tava şi ungi friptura cu uleiul din ea. Verifici cu furculiţa dacă este pătrunsă. Când este aproape gata, dai focul mai mare, ca să se rumenească frumos. Scoţi friptura pe un platou şi o decorezi cu câteva fire de rozmarin proaspăt.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg