Pulpe de miel la cuptor

pulpamiel jpeg

Ingrediente: 4 pulpe de miel,  400 ml vin alb sec, de calitate,  ulei,  1 linguriţă de Chilli Piper de Cayenne,  pătrunjel, busuioc,  coriandru ,  condimente friptură de miel,  sare, piper

Dificultate: mică Timp de preparare: 2h 30 min Nr. porţii: 4

Mod de preparare

de pieliţe pulpele şi le usuci. Faci un amestec din toate condimentele şi freci cu el pulpele de miel. Torni ulei în vasul pentru cuptor, adaugi carnea, completezi

cu vin. Dai la frigider peste noapte. Pui vasul acoperit la cuptorul încins în prealabil.

, scoţi vasul şi îndepărtezi folia, apoi dai la cuptor şi laşi până când friptura s‑a rumenit frumos şi se desprinde uşor de pe os. Friptura aceasta de

miel este delicioasă dacă o „acompaniezi”cu o porţie de cartofi ţărăneşti şi cu un vin roşu sec.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg