Pulpe de miel la cuptor
Ingrediente: 4 pulpe de miel, 400 ml vin alb sec, de calitate, ulei, 1 linguriţă de Chilli Piper de Cayenne, pătrunjel, busuioc, coriandru , condimente friptură de miel, sare, piper
Dificultate: mică Timp de preparare: 2h 30 min Nr. porţii: 4
Mod de preparare
de pieliţe pulpele şi le usuci. Faci un amestec din toate condimentele şi freci cu el pulpele de miel. Torni ulei în vasul pentru cuptor, adaugi carnea, completezi
cu vin. Dai la frigider peste noapte. Pui vasul acoperit la cuptorul încins în prealabil.
, scoţi vasul şi îndepărtezi folia, apoi dai la cuptor şi laşi până când friptura s‑a rumenit frumos şi se desprinde uşor de pe os. Friptura aceasta de
miel este delicioasă dacă o „acompaniezi”cu o porţie de cartofi ţărăneşti şi cu un vin roşu sec.