Pulpe picante de pui

pulpepui jpeg

Ingrediente: 10 pulpe de pui,  4 căţei de usturoi,  1 linguriţă boia iute,  3 linguriţe de boia dulce,  sare,  piper Pentru decor:  6 frunze mari de salată,  3 roşii cherry,  10 tije de pătrunjel

: mică

1h 30 min

10

Mod de preparare

Speli pulpele de pui, le usuci, le crestezi, le dai cu sare, piper şi boia. Cureţi şi tai mărunt usturoiul. Aranjezi pulpele într-o pungă pentru copt, adaugi usturoiul tocat şi prinzi punga. O pui într-un vas termorezistent, înţepi din loc în loc cu o scobitoare şi laşi la cuptor o oră şi jumătate. Ai grijă când scoţi punga cu pulpele din cuptor, deoarece, în momentul când o desfaci aburul care iese in ea te poate arde.

Serveşti pulpele calde pe un platou ornat cu frunze de salată, pătrunjel şi cu jumătăţi de roşie.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg