Quiche cu 4 tipuri de brânză, un deliciu
N-ai cum să nu adori această reţetă cu patru tipuri de brânză! Îţi recomandăm un quiche delicios, după o reţetă franţuzească, ce te va face să te lingi pe degete.
Ingrediente pentru Quiche cu 4 tipuri de brânză
- 1 pachet aluat de patiserie
- 50 g brânză telemea
- 50 g parmezan
- 100 g gorgonzola
- 125 g mini-mozzarella
- 200 ml smântână
- 4 ouă
- 80 g rucola
- sare şi piper
Mod de preparare Quiche cu 4 tipuri de brânză
Întinde aluatul şi aşează-l într-o formă rotundă. Taie marginile.
Amestecă smântână cu laptele, bate ouăle, condimentează cu sare si piper şi combină cele două compoziţii. Separat, rade telemeaua şi parmezanul, taie gorgonzola în bucăţi mici şi scurge bine bucăţelele de mozzarella.
Adaugă peste aluat jumătate din compoziţia cu smântână, pune câteva frunze de rucola, apoi completează cu mozzarella şi gorgonzola. Pune cealaltă jumătate de ou şi smântână, apoi adaugă şi parmezanul şi telemeaua rasă.
Bagă în cuptorul preîncălzit şi lasă timp de 30 de minute. Când se rumeneşte este gata. Se taie bucăţi şi se serveşte.
Poftă bună!