Aceste pateuri sunt perfecte atunci când ai poftă de ceva dulce şi n-ai chef să găteşti prea mult. Ai nevoie de 2 ingrediente şi cam 15 minute la dispoziţie pentru un desert delicios.

Ingrediente:

1 pachet aluat foitaj pufos

300 g nutella

opţional: căpşune

1 ou

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 180 de grade. Lasă aluatul să se dezgheţe şi apoi întinde-l pe masa de lucru. Taie pătrăţele din ele şi umple-le cu câte o linguriţă de nutella. Poţi pune şi câte o jumătate de căpşună în fiecare foitaj. Înveleşte pătratele adunând toate colţurile în mijloc sau formează triunghiuri. Bate un ou bine şi unge-le apoi aşează-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt apoi dă-le la cuptor pentru cam 10-15 minute sau până se rumenesc deasupra. Le poţi servi cu zahăr pudră pe deasupra. 

Loading...