Duminica nu are nimeni chef de gătit, aşa că nişte frigărui puse pe grătar sunt o alegere simplă, savuroasă şi sănătoasă.

De ce ai nevoie ca să faci frigărui cu carne şi legume:

● 500 g piept de pui

● sare

● piper
● 2 cepe roşii

● 2 ardei graşi
● 6 roşii cherry

● 12 ciuperci mici
● 6 beţişoare pentru frigărui

Pentru baiţ:

● 2-3 căţei de usturoi, tocaţi

● 2 linguri muştar
● 2-3 linguri ulei

● zeama de la ½ lămâie

● 100 ml vin

Cum faci frigărui cu carne şi legume:

Speli pieptul de pui şi îl presari cu sare şi piper, după gust. Amesteci uleiul cu muştarul, zeama de lămâie, vinul şi cu usturoiul şi ţii carnea în baiţ cel puţin o oră, apoi o tai cuburi.
Cureţi cepele şi le tai în opt, speli legumele, scoţi seminţele şi tai ardeii în şase bucăţi egale, iar roşiile jumătăţi. Speli ciupercile şi le sărezi. Pe beţişoare pui alternativ carne, ardei, ceapă, roşii şi ciuperci. Le aşezi pe grătar şi le frigi pe ambele părţi.

Loading...