Frittata cu arome îmbietoare de spanac, ceapă verde, brânză rasă şi ierburi aromatice. O idee de prânz sau de cină numai bună de pus în practică!

Ingrediente

  • 500 g baby spanac 
  • 6 ouă 
  • ½ legătură ceapă verde 
  • 100 g parmezan ras 
  • 50 g mozzarella rasă 
  • 100 ml lapte 
  • ½ legătură mărar 
  • 1 linguriţă usturoi pudră 
  • 1 linguriţă busuioc uscat 
  • 1 lingură ulei de măsline 
  • sare şi piper, după gust 

Mod de preparare 

Preîncălzeşti cuptorul la 180 de grade Celsius. 

Încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa verde, spălată şi tocată mărunt. Speli bine frunzele de spanac şi le adaugi peste ceapă. Ulterior, dai tigaia deoparte. 

Într-un bol mare, spargi şi baţi ouăle cu lapte. Presari usturoiul pudră, busuiocul uscat, sare şi piper după gust, apoi adaugi mărarul tocat mărunt, brânza rasă şi caşcavalul ras. 

Într-o tavă de copt rotundă, torni amestecul de spanac, apoi pe cel din ouă. Amesteci bine ingredientele. Laşi la cuptor 45-50 de minute până se rumeneşte. Serveşti preparatul cald. 

Poftă bună!

Foto: Shutterstock.com

 

Încearcă şi reţeta de Frittata cu şuncă şi gorgonzola

 
Loading...