Frittata cu şuncă şi gorgonzola, ideală pentru o cină savuroasă

2 frittata jpg jpeg

Combinaţia de paste cu şuncă şi gorgonzola e delicioasă, motiv pentru care îţi recomandăm să încerci această reţetă delicioasă de frittata cu şuncă şi gorgonzola.

Frittata cu şuncă şi gorgonzola - ingrediente necesare:

- 400 de grame de paste - şase ouă - 150 de grame de şuncă - o ceapă roşie - 150 ml de lapte - un ardei - un cârnat - 150 de grame de caşcaval - 50 de grame de gorgonzola - 50 de grame de parmezan ras - sare şi piper, după gust - nucşoară, după gust

Frittata cu şuncă şi gorgonzola - mod de preparare:

Fierbe pastele pentru câteva minute potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj, iar între timp toacă ardeiul, cârnatul, şunca şi ceapa.

Separat, într-un bol mare, bate ouăle cu lapte, sare, piper şi nucşoară. Adaugă mai apoi caşcavalul ras şi gorgonzola.

Scurge pastele fierte şi pune-le într-o tavă întinsă. Adaugă deasupra ceapa tocată, cârnaţii, şunca şi cârnatul, iar apoi amestecă bine ingredientele.

Dă tava la cuptor pentru 50 de minute, la 180 de grade Celsius.

Serveşte frittata caldă.

Poftă bună!